Gezocht: Beeldmateriaal DBS

Beste vrienden,

In mijn schooltelevisieles vermeld ik een televisiereportage die helaas niet in België kan bekeken worden. Het gaat om de reportage waarin een dbs-ingreep getoond wordt.

Ik ben op zoek gegaan naar een alternatief maar ik heb dat nog niet gevonden. Daarom wil ik nu graag jullie hulp eens inroepen. Misschien kunnen jullie wel helpen om toch een dbs-operatie te kunnen tonen. Ik zie zelf enkele mogelijke pistes  om dit te bereiken.

  1. een alternatief kanaal om het originele kanaal toch te kunnen aanbieden,
  2. een ander Nederlandstalig filmpje dat wel in België (in Nederland en elders in de wereld) kan bekeken worden, waarin een operatie getoond wordt.
  3. een anderstalig filmpje zelf  vertalen en dat aanbieden via een eigen YouTube-kanaal.

Op het internet wordt met veel ophef CaptionTube aangekondigd: een online tool om zelf ondertitels aan te brengen. Helaas slaag ik er niet in toegang te krijgen tot deze website. Ik krijg de alom gekende Error-404-boodschap: “The requested URL / was not found on this server.” Daarom de volgende vraagjes: weet iemand een alternatieve manier om dit programmaatje toch te kunnen gebruiken? Of kent er iemand een alternatief om ondertitels aan te maken?

Alle suggesties zijn welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s