Wie zijn jullie?

Beste vrienden,

Ik heb de laatste weken tot mijn grote verbazing nog enkele keren mogen ondervinden dat ik nog altijd niet besef wie jullie allemaal zijn. Jullie zijn met veel meer dan ik ooit heb durven dromen. Ik had nooit gedacht dat zoveel mensen zouden geïnteresseerd zijn in de banale dingen van mijn leven.

Omdat ik ook wel wil weten wie jullie zijn, probeer ik even te polsen met deze eenvoudige poll. Eén onnozel vraagje en jullie zijn ervan af. Ik hoop zo toch iets van jullie te weten te komen.

Niet dat ik van plan ben mij aan te passen aan de “wensen van het publiek”. Het Europees Kampioenschap heeft nog eens aangetoond dat je moet uitgaan van je eigen krachten en dat ben ik ook van plan. Ik schrijf en zal blijven schrijven wat ik denk te moeten schrijven. Op deze leeftijd hoef ik van niemand lessen te krijgen over wat ik mag zeggen en wat niet. Als iemand dat niet graag leest, is dat zijn probleem, niet het mijne.

Dit betekent natuurlijk niet dat je het altijd en overal met mij eens moet zijn. Ik hou van een (h)eerlijke discussies met goede argumenten. Ik zou jullie zelfs willen uitnodigen om dergelijke discussies aan te gaan. Ik beloof jullie dat degelijke standpunten met goed argumenten een plaats krijgen in deze blog. Waar wachten jullie nog op?

Uit enkele gesprekken heb ik gemerkt dat er ook over mijn blog gepraat wordt. Dat is het grootste compliment dat je mij kunt geven. Ook ik ben natuurlijk altijd bereid om hierover met iemand in gesprek te gaan. Ook dit is een uitnodiging: als je me tegenkomt, en ik kom er ongetwijfeld zeer veel van jullie tegen, aarzel dan niet om mij over een spinsel aan te spreken, ten minste als jullie daar zin in hebben. Ik heb daar altijd zin in.

Deze poll is gewoon een kleine test om te zien wie ik met deze spinsels bereik. Ik hoop niet op een Nobelprijs maar ik ben wel blij met elke lezer die ik met deze spinsels kan raken.

 

Een gedachte over “Wie zijn jullie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s