Samen weten we meer dan ieder apart

Deze oproep verschijnt later in de Nieuwsbrief van Leuven+

Oproep (herhaling)

Beste vrienden,

Ik wil nog eens terugkomen op de oproepen die ik eerder plaatste. Daar is tot nu toe bitter weinig gereageerd. Ik wil hier toch de enkeling die gereageerd heeft toch van harte danken. Verder wil ik nog een poging doen om jullie toch wakker te schudden. Leuven+ of de Koninklijke Leuvens Gidsenbond kan alleen maar blijven bestaan als we allemaal samenwerken en samen leren. Samen weten we meer dan ieder apart.

Daarom verbaast het me dat niemand reageert als ik een voorstel doe om rond een specifiek thema samen te werken. Je kan bezwaarlijk zeggen dat het onderwerp niet relevant is. Is er in Leuven iets relevanter dan de universiteit? En wie durft er te zeggen dat hij over de universiteit alles weet. Die daag ik uit zijn score op de universiteitsquiz bekend te maken. Ik hoor alvast nog veel te veel onzin over de universiteit vertellen. Daarom herhaal ik mijn oproep: wie mee informatie wil zoeken over de huidige universiteit, mag mij iets laten weten (wimvist@gmail.com).

Ook op de andere oproepen is bijna niet gereageerd maar daarvoor kon ik gelukkig rekenen op de inzet van onze onvolprezen webmaster Wim (de gelijkenis is puur toevallig) Obbels. Samen bereiden we een vernieuwing en uitbreiding van de website voor die zowel een digitale bibliotheek als een nieuwe vorm van wandelingen voorbereiden zal inhouden. Wie nieuwsgierig is, kan al eens op de website gaan kijken. Er is al een eerste aanzet gegeven. Wie verder wil meewerken, mag zich natuurlijk ook melden. Wij kunnen alle hulp gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s