Uit het oog, niet uit het hart

het is zaterdag en het is hier nog zeer rustig op dit vroege uur. Ideaal dus om een – zeer kort – spinsel te schrijven (beter gezegd “in te spreken”). Dit is een kort tussendoortje om te zeggen hoe blij ik ben met jullie reacties.

Ik ben vooral heel erg blij met de reacties van de laatste weken die vooral uit een hoek kwamen. Zij bewijzen dat mijn uitspraak in het laatste spinsel: “uit het oog maar nog niet uit het hart “blijkbaar wederzijds is, ik ben in de bibliotheek blijkbaar nog niet vergeten. Dat bewijzen deze reacties.

Er waren in de eerste plaats de reacties uit Holland, Nederland (Leiden ligt nu eenmaal in Zuid-Holland. Jullie reacties, Monieke en Jan, doen mij automatisch terugdenken aan die fantastische week die ik mocht beleven in Leiden, ongetwijfeld een hoogtepunt in mijn professionele carrière. Vooral die laatste avond op een terrasje van een restaurantje zal ik nooit vergeten.

Jouw reactie, Hilde, toont nog eens aan wat een grote dame je bent. Mijn baas ben je niet meer maar je blijft een fantastische collega.

En jouw reactie, Anne, toont aan dat ook Arenberg mij niet vergeten is en daar ben ik even blij om als om de andere reacties.

Kortom, alleen maar positief nieuws en alleen maar gelukkige mensen: ik voel me dus zeer goed.

 

Groeten,

Wim.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s