Mijn nieuw nest

Bij het overlijden van onze moeder schreef ik eens: “ik ben opgegroeid in een warm nest met grote vensters open op de wereld.” Nu, zoveel jaar later, denk ik dat ik een nieuw nest heb gevonden: het wereldcafé op het Helleputteplein. De warmte komt niet van de verwarming maar van de bezoekers en vrijwilligers. De vensters staan niet alleen open op de eerste en de tweede wereld maar ook op de derde en vierde wereld.

Het is geen nest voor huismussen, veeleer voor trekvogels die wegtrekken en terugkeren, voor zomer- en/of wintergasten en voor vaste klanten en toevallige passanten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s